تعمیر کارت گرافیک آل این وان اچ پی یکی از تخصصیترین سرویسهای ارائه شده در نمایندگی اچ پی است که با استفاده از پیشرفتهترین تجهیزات عیبیابی و جدیدترین متدهای تعمیر انجام میپذیرد. پیش از پرداختن به سرویسهای مرتبط با این بخش بد نیست نگاهی به ساختار کارت گرافیک آل این وان و کارکرد آن داشته باشیم.
کارت گرافیک آل این وان در واقع همان قطعهای است که کار پردازش گرافیکی تمامی برنامهها، بازیها و ویدئوهای به نمایش در آمده در این دستگاه را برعهده دارد. در ارتباط با نوع کارت گرافیک بکاررفته در آل این وان، بد نیست بدانید که اکثر کاربران غالباً به چیزی فراتر از گرافیک آنبرد در آل این وان نیاز ندارند. چرا که این پردازنده گرافیکی، تا حد زیادی برای انجام امور روزمره مانند وب گردی، انجام کارهای اداری و استریم رسانه مناسب است.
اما آندسته از کاربرانی که طرفدار سرسخت بازی های کامپیوتری هستند و یا با پردازش های گرافیکی سنگین در انواع و اقسام نرم افزارها سر و کار دارند، نیازمند سیستمی با کارت گرافیک مستقل خواهند بود.
علل خرابی کارت گرافیک آل این وان اچ پی
تجربه ثابت کرده یکی از اصلی ترین علل بروز خرابی در کارت گرافیکها و البته سایر قطعات سخت افزاری، حرارت و رطوبت ناسازگار با دستگاه است. قرار گرفتن آل این وان در موقعیتی با درجه حرارت نامناسب، باعث خرابی مهمترین قطعه کارت گرافیک یعنی GPU میگردد. علاوه بر این در چنین شرایطی احتمال جداشدگی برد و خرابی IC نیز وجود دارد.
مشکل دیگری که در اثر حرارت بالا ایجاد می شود، دفرمه شدن آرایش فن ها است. از آنجا که جنس فن های خنک کنندۀ موجود بر روی کارت گرافیک آل این وان، پلاستیک و یا مدل هایی ترکیبی با فیبر کربن است، احتمال دفرمه شدن آنها در دمای نامتعادل وجود دارد. برای پیشگیری از بروز چنین مشکلاتی می بایست دائماً دمای کارت گرافیک آل این وان اچ پی را چک کرده و در صورت لزوم به تهویه مناسب توجه گردد.
علاوه بر آن در صورت مشاهده دمای بالا GPU بهتر است به تعویض خمیر سیلیکون آن اقدام کرده و یا عملیات غبار روبی را انجام دهید. در صورت خرابی کارت گرافیک و نیاز به تعمیر کارت گرافیک آل این وان اچ پی می توانید به نمایندگی اچ پی مراجعه نمایید.
برای کسب اطلاعات بیشتر، بخوانید: تفاوت کارت گرافیک لپ تاپ با کامپیوتر
انواع کارت گرافیک آل این وان اچ پی
کارت گرافیک all in one اچ پی همچون سایر کارت گرافیک های بکاررفته در دستگاههای مشابه، وظیفه رندرینگ یا نمایش تصاویر بر روی صفحه نمایشگر را بر عهده دارد. در آل این وانهای اچ پی نیز نظیر تمامی آل این وان های دیگر، کارت گرافیک بکاررفته در دستگاه معمولاً به دو شکل است؛ در شکل نخست، تمامی فعالیتهای مرتبط با پردازشهای گرافیکی، توسط یک تک هسته گرافیکی پردازنده انجام میشود و آل این وان کارتِ گرافیکی مستقل ندارد (هسته گرافیکی این مدلها در درون پردازنده قرار دارد و کارآیی لازم برای بازی و کارهای گرافیکی سنگین را ندارد).
در شکل دیگر، علاوه بر هسته گرافیکی پردازنده، یک کارت گرافیک مستقل نیز جهت پردازشهای سنگینتر بکاررفته است تا دستگاه کارایی لازم جهت پردازشهای سنگین گرافیکی را داشته باشد. باید توجه داشت که این تفاوت میبایست در روند تعمیر کارت گرافیک آل این وان اچ پی مدنظر قرار گیرد. (کارت گرافیک دوم بکاررفته در آل این وان ها تنها زمانی فعال میشود که هسته اصلی گرافیکی پردازنده از توان لازم برخوردار نباشد).
اگر از طرفداران سرسخت بازی هستید یا سر و کارتان با پردازشهای گرافیکی سنگین در انواع و اقسام نرمافزارهاست، در حین خرید آل این وان به این نکته توجه کنید که نیازمند سیستمی با کارت گرافیک مستقل خواهید بود. تراشه های گرافیکی مستقل، ساخت دو شرکت NVIDIA و AMD هستند که مدل های ساخت NVIDIA با نام جیفورس و مدل های ساخت AMD با نام رادئون شناخته می شود.
تعمیر کارت گرافیک آل این وان اچ پی
خرابیهای پیش آمده در کارت گرافیک آل این وان HP به دلیل ارتباط مستقیم عملکرد این قطعه با صفحه نمایش، می بایست در اسرع وقت مرتفع گردد زیرا در صورت تداوم عملاً دستگاه را بلااستفاده میسازند. اگر چه خرابی کارت گرافیک میتواند علل مختلفی داشته باشد لیکن تنهاترین راه جهت رفع خرابی های پیش آمده، مراجعه به یک مرکز مجاز و فعال در حوزه تعمیر کارت گرافیک است.
تعمیر کارت گرافیک آل این وان اچ پی یکی از تخصصیترین سرویسهای ارائه شده در مرکز تعمیرات اچ پی است که توسط تیمی از خبرهترین کارشناسان و با استفاده از پیشرفتهترین تجهیزات عیبیابی و تعمیر انجام میپذیرد. کارشناسان مرکز تعمیر کارت گرافیک آل این وان اچ پی با دارا بودن سالها تجربه در امر تعمیر و نیز در اختیار داشتن تجهیزاتِ حرفهای، قادر به رفع و حل تمامی مشکلات پیش آمده در این قطعه میباشند.