دلیل خاموش شدن ناگهانی پرینتر اچ پی و روشن نشدن آن چیست؟ یکی از دلایل روشن نشدن پرینتر اچ پی، خرابی برد پاور یا منبع تغذیه این دستگاه است. اما برد پاور پرینتر چیست و چرا خراب میشود؟ هزینه تعمیر برد پاور پرینتر اچ پی چقدر است؟ چطور میتوان از خراب شدن منبع تغذیه پرینتر جلوگیری کرد؟ ادامه این مطلب را از دست ندهید تا پاسخ تمامی این سوالات را بگیرید.
برد پاور یا منبع تغذیه پرینتر چیست و چه نقشی در این دستگاه دارد؟
قبول دارید که هر دستگاه الکترونیکی برای روشن شدن و کار کردن نیاز به برق دارد؟ اما برق شهری 220 ولت است و از نوع ac میباشد. یعنی ولتاژ آن از نوع متناوب است به گونهای که در یک مسیر منتشر میشود و سپس تغییر مسیر میدهد یا به زبان ساده ابتدا در یک سیکل مثبت و سپس در یک سیکل منفی منتشر میشود و انتشار آن به همین شکل تکرار میشود. در صورتی که اکثر دستگاههای الکترونیکی به برق 330 ولت از نوع dc نیاز دارند یعنی به برقی با ولتاژ مستقیم نیاز دارند که دائم تغییر سیکل ندهد و به صورت مستقیم منتشر شود.
به همین دلیل قطعهای به نام منبع تغذیه یا همان برد پاور در دستگاههای الکترونیکی به ویژه پرینتر قرار داده شده است که برق 220 ولت شهری از نوع ac را دریافت کرده و آن را به جریان برق 330 ولت از نوع dc تبدیل میکند و سپس از طریق مین برد به قطعات و اجزا پرینتر انتقال میدهد.
هزینه تعمیر برد پاور پرینتر اچ پی چقدر است؟
هزینه تعمیر برد پاور پرینتر اچ پی به میزان خرابی این قطعه و همچنین مدل پرینتر شما بستگی دارد. اگر پرینتر شما هم با مشکل خرابی برد پاور مواجه شده است و به همین دلیل دوست دارید بدانید که هزینه تعمیر آن چقدر میشود به شما پیشنهاد میکنیم که با نمایندگی تعمیرات پرینتر اچ پی تماس بگیرید. تعمیرکاران این مرکز پس از تماس شما در محل مورد نظر حاضر شده و با عیبیابی دقیق این دستگاه تشخیص میدهند که آیا برد پاور آن قابل تعمیر است یا خیر؟ در صورتی که منبع تغذیه پرینتر قابل تعمیر باشد هزینه تعمیرات آن را برآورد کرده و به شما اطلاع میدهند تا اگر تمایل داشتید پروسه تعمیرات پرینتر اچ پی را آغاز کنند.
تعمیر منبع تغذیه پرینتر اچ پی
معتبرترین مرکزی که میتوانید تعمیر برد پاور پرینتر اچ پی یا سایر قطعات این دستگاه از تعمیر مین برد پرینتر اچ پی گرفته تا تعمیر پیکاپ، درام، فیوزینگ و … را به آن بسپارید، نمایندگی تعمیرات پرینتر اچ پی است. برای استفاده از خدمات تعمیر این مرکز تنها کافیست که با آن تماس بگیرید. تعمیرکاران نمایندگی اچ پی پس از تماس شما به محل مورد نظر اعزام شده و خدمات عیبیابی و تعمیرات تخصصی پرینتر اچ پی را به شما ارائه میدهند.
پس از تعمیر این دستگاه نیز یک ضمانتنامه تعمیر به شما ارائه میدهند تا از کیفیت بالای تعمیرات صورت گرفته بر روی پرینتر خود نهایت اطمینان خاطر را داشته باشید. در ضمن با دریافت چنین ضمانتنامهای اگر باز هم با مشکل قبلی در پرینتر خود مواجه شوید دیگر نیازی نیست هزینه پرداخت کنید و این بار خدمات عیبیابی و تعمیر پرینتر اچ پی به صورت رایگان به شما ارائه داده میشود.
تعویض برد پاور پرینتر اچ پی
تعویض برد پاور پرینتر اچ پی یک فرآیند فنی است که معمولاً برای رفع مشکلاتی مانند روشن نشدن پرینتر، خاموش شدن ناگهانی، عدم عملکرد صحیح قطعات و… انجام میشود. برد پاور قلب تپنده پرینتر است و وظیفه تامین برق مورد نیاز قطعات مختلف را بر عهده دارد. در صورت خرابی این قطعه، پرینتر قادر به انجام هیچ کاری نخواهد بود. در برخی موارد تعمیر برد پاور امکان پذیر نیست و کارشناس اچ پی سرویس پس از عیب یابی اقدام به تعویض بردپاور پرینتر اچ پی می نماید.
نشانه های خرابی برد پاور پرینتر اچ پی
پرینتر روشن نمیشود
یکی از واضح ترین نشانههای خرابی برد پاور، عدم روشن شدن پرینتر پس از اتصال به برق است.
پرینتر به صورت ناگهانی خاموش میشود
در حین کار پرینتر، به طور ناگهانی خاموش شده و مجدداً روشن نمیشود.
چراغهای نشانگر پرینتر روشن نمیشوند یا به صورت غیرعادی چشمک میزنند
چراغهای نشانگر وضعیت پرینتر معمولاً اطلاعاتی در مورد وضعیت دستگاه ارائه میدهند. اگر این چراغها روشن نشوند یا به صورت غیرعادی چشمک بزنند، میتواند نشانهای از مشکل در برد پاور باشد.
بوی سوختگی از پرینتر
در برخی موارد، خرابی برد پاور میتواند باعث ایجاد بوی سوختگی در اطراف پرینتر شود.
پرینت انجام نمی شود
حتی اگر پرینتر روشن باشد و چراغهای آن نیز روشن باشند، ممکن است پرینت انجام نشود.
کیفیت چاپ بسیار پایین است
خطوط شکسته، رنگهای پریده و یا چاپ ناقص از دیگر نشانههای خرابی برد پاور است.
صفحه نمایش پرینتر (در صورت وجود) پیام خطا نشان میدهد
برخی از پرینترها دارای صفحه نمایش کوچکی هستند که در صورت بروز مشکل، پیام خطا را نمایش میدهند.
صدای غیرعادی از پرینتر شنیده میشود
صدای وزوز، تقتق یا سایر صداهای غیرعادی میتواند نشانهای از مشکل در برد پاور باشد.