اشتراک گذاری

مشکلات رایج تبلت اچ پی

مشکلات رایج تبلت اچ پی ، مانند همه دیگر برندهای تبلت، به دو دسته سخت افزاری و نرم افزاری تقسیم می شوند. به طور کلی در صورت بروز مشکلات سخت افزاری در تبلت اچ پی، راهی به جز مراجعه به نمایندگی معتبر و کارشناس تعمیر وجود ندارد؛ اما در قبال مشکلات ساده تر که عموماً نرم افزاری هستند می توانید دست به کار شوید. بیشتر این مشکلات رایج تبلت اچ پی با تنظیم مجدد تبلت برطرف می شوند.

اما در برخی موارد که به ندرت پیش می آید، مشکلات نرم افزاری تبلت اچ پی ریشه در سخت افزار تبلت دارند. در این مواقع، بهتر است عیب یابی و رفع مشکل تبلت اچ پی شما بوسیله یک کارشناس با تجربه تعمیر انجام شود. در ادامه مقاله شما را با مهم ترین مشکلات تبلت های اچ پی آشنا می کنیم که ممکن است در محصولات دیگر برندها نیز مشاهده شوند. اگر مسئله با راهکارهای ساده برطرف نشد، تیم تعمیر تبلت نمایندگی اچ پی مرکز سخت افزار ایران برای ارائه خدمات تخصصی تر در خدمت شما هستند.

بررسی مشکلات رایج تبلت اچ پی و نحوه برطرف کردن آن‌ها

تبلت ها مانند دیگر وسایل الکترونیکی دارای مشکلاتی می‌شوند که برطرف کردن آن‌ها نیازمند داشتن اطلاعات کافی است. همان طور که در متن بالا نیز به آن اشاره کردیم اگر مشکل بوجود آمده، ساده باشد خودتان به راحتی می‌توانید آن را برطرف کنید. اما باید بدانید که در صورت بروز مشکلات تخصصی‌تر نیاز است که حتما به متخصصان این زمینه مراجعه کنید. حال در ادامه متن به بررسی چند مورد از مشکلات رایج تبلت اچ پی و نحوه برطرف کردن آن می‌پردازیم.

شکستگی ال سی دی و تاچ

ضربه به تبلت و یا تحت فشار قرار گرفتن آن در هنگام حمل و نقل از رایج ترین دلایل شکستگی ال سی دی و تاچ تبلت اچ پی است. در صورت بروز این مشکل به نوع تاچ و ال سی دی تبلت اچ پی خود دقت کنید. با توجه به نوع تبلت ، دو حالت برای تعویض تاچ و ال سی دی تبلت اچ پی ممکن است.

در برخی از مدل ها، صفحه نمایش و تاچ از هم مجزا هستند. در نتیجه در صورت شکستگی تاچ یا ال سی دی، می توانید آنها را به صورت جداگانه تعویض کنید. اما در مواردی تاچ و ال سی دی تبلت اچ پی به یکدیگر متصل هستند و به همین دلیل در هنگام تعویض صفحه نمایش، می بایست هر دو را تعویض کرد.

مشکلات رایج تبلت اچ پی

شکستگی سوکت ها (بخصوص سوکت شارژ)

سوکت شارژ، پر کاربردترین سوکت در تبلت است. شارژ و اتصال به دستگاه های دیگر، همگی از طریق این سوکت انجام می شود. به همین دلیل شکستگی در سوکت شارژ یکی از مشکلات رایج تبلت اچ پی است. در اثر شکستن سوکت شارژ، شما با مشکل در شارژ تبلت اچ پی خود مواجه می شوید و همین نقص می تواند به خود باتری تبلت نیز آسیب بزند. برای تعویض سوکت شارژ تبلت اچ پی، و یا سوکت های دیگر مانند سوکت هدفون به کارشناس تعمیر مراجعه کنید. از انجام تعمیرات خودسرانه خودداری کنید تا آسیب جدی تری به دستگاه و مادربرد وارد نشود.

مشکل شارژ نشدن باتری در تبلت hp

باتری ها یکی از مصرفی ترین قطعات گجت هایی مانند تبلت هستند که صاحبین خود را در طولانی مدت دچار مشکل می کنند. یکی از رایج ترین مشکلات تبلت اچ پی،  شارژ نشدن باتری آن است. قبل از هر چیز از سالم بودن پریز برق و تبدیل شارژر اطمینان حاصل کنید. اگر مشکل هنوز پابرجاست، کابل شارژر را بررسی کنید. ممکن است کابل شارژر در اثر استفاده نامناسب دچار قطعی شده باشد. از طرفی ممکن است به علت استفاده بیش از حد توان از باتری تبلت اچ پی خود، باتری بعد از اتصال شارژر، شروع به شارژ نکند.

در صورت بروز این مشکل تبلت را خاموش کنید و در وضعیت خاموش، تبلت را به مدت 2 تا 3 ساعت شارژ کنید. گاهی اوقات هم مشکل از باتری شما نیست. بلکه علت در شارژر است. در نهایت ممکن است که عمر باتری تبلت شما به سر رسیده باشد که این مورد یکی از مشکلات رایج تبلت hp است. در این مواقع چاره ای جز تعویض باتری نیست. برای اینکار بهترین گزینه مراجعه به نمایندگی معتبر و کارشناس تعمیر است.

کار نکردن کلید ها در تبلت اچ پی

در بیشتر مواقع علت کار نکردن کلید های پاور و یا تنظیم میزان صدا سخت افزاری است. البته شاید این از مشکلات رایج تبلت اچ پی نباشد. برای رفع مشکل کلیدهای تبلت اچ پی، می بایست به کارشناس تعمیر مراجعه کرد. در صورتی که از سلامت سخت افزار تبلت اچ پی خود مطمئن هستید، تنظیمات تبلت را برای رفع این مشکل ریست کنید.

هنگ کردن تبلت، یکی از مشکلات رایج تبلت hp

کند شدن و در نهایت هنگ کردن تبلت در حین کار با آن، به عنوان یکی از مشکلات رایج تبلت اچ پی، برای کاربر بسیار آزار دهنده خواهد بود. بیشتر مواقع یک و یا چند اپلیکیشن موجب هنگ کردن تبلت شما می شود. بازی های سنگین، اجرای چندین اپلیکیشن برای مدت طولانی و یا مشکلات برنامه نویسی در یک برنامه منجر به مشکلات تبلت اچ پی شما می شود.

برای حل این مسئله اپلیکیشن های اضافی و بلا استفاده را ببندید. این نرم افزار ها میزان زیادی از حافظه موقت تبلت شما را برای پردازش اشغال می کنند که در نهایت موجب کندی و یا هنگ کردن دستگاه شما می شود. نکته مهم دیگر در رابطه با این مشکل، میزان حافظه آزاد در دستگاه شماست. سعی کنید تا کمی فضای خالی در تبلت خود ایجاد کنید. پاکسازی حافظه کش (Cache) اپلیکیشن ها و یا حذف برنامه های غیر کاربردی و مشکل ساز  می تواند فضای مناسب را در تبلت شما ایجاد کند.

ویروس ها عامل دیگری برای کند شدن و یا هنگ تبلت شما هستند. استفاده از اپلیکیشن های آنتی ویروس مناسب، احتیاط در استفاده از سایت ها و ایمیل می تواند تا حد زیادی از این مشکل پیشگیری کند. گاهی اوقات هنگ کردن تبلت ریشه در مشکلات سخت افزاری دارد. در این گونه موارد مراجعه به کارشناس تعمیر بهترین گزینه برای شما خواهد بود.

مشکلات اتصال تبلت اچ پی به وای فای

روشن شدن نا خواسته حالت پرواز، اتفاقی است که ممکن است برای هریک از ما رخ داده باشد. با فعال شدن این گزینه، دسترسی شما به اینترنت و آنتن سیم کارت قطع می شود. اگر بعد از فعال کردن وای-فای گزینه ای برای اتصال به شما پیشنهاد نشد، ابتدا مطمئن شوید که حالت پرواز در تبلت شما غیر فعال است. ریست تنظیمات تبلت گزینه بعدی شما برای رفع مشکل اتصال تبلت به وای فای است. در غیر این صورت مشکل در سخت افزار تبلت شماست.

بالا نیامدن تبلت اچ پی

یکی از ترسناک ترین مشکلات تبلت اچ پی، بالا نیامدن و یا در اصطلاح بوت (Boot Up) نشدن تبلت شماست. دلایل مختلفی برای مشکل بوت تبلت اچ پی وجود دارد. گاهی اوقات سیستم عامل تبلت تا مراحلی پیش می رود اما در بین راه با مشکل مواجه شده و تصویر آن قبل از کامل شدن بوت ثابت می شود و یا تصویر خطای بوت را نمایش می دهد.

مشکلات رایج تبلت اچ پی، چه سخت افزاری و چه نرم افزاری می توانند باعث بروز مشکل بوت در تبلت اچ پی شما شوند اما راه حل چیست؟ برای حل مشکل بوت تبلت اچ پی، سعی کنید تا با استفاده از کلید افزایش صدا و پاور  تبلت خود را از حالت خاموش به تنظیمات کارخانه بازگردانید. به یاد داشته باشید که با ریست فکتوری (بازگشت به تنظیمات کارخانه) کلیه اطلاعات شما و حساب کاربری ذخیره شده در تبلت شما از بین می رود.

منبع