اشتراک گذاری

افزایش هارد لپ تاپ با براکت های کدی

دلیل اصلی افزایش هارد لپ تاپ با براکت های کدی ، نیاز بیشتر ما به فضای هارد جدید است. اگر حجم سیستم عاملی مانند ویندوز 10 را با نسخه های قبلی ویندوز، مثلا XP مقایسه کنید، متوجه می شوید که حجم سیستم عامل های بروز افزایش چشمگیری داشته است. همین اتفاق برای بسیاری از نرم افزارهای پرکاربرد نیز افتاده است و نیاز ما را به فضای بیشتر افزایش داده است. اضافه کردن هارد دوم به سیستم های دسکتاپ کار سختی نیست، زیرا فضای کافی برای نصب چندین هارد در اختیار شما قرار دارد. اما در رابطه با لپ تاپ کمبود فضا برای قطعات جدید کار را سخت می کند. در این گونه مواقع افزایش هارد لپ تاپ با براکت های کدی یکی از معدود راه های پیش روی شما است. در این روش شما با جایگزینی DVD-ROM با هارد در لپ تاپ، هارد دومی به لپ تاپ خود اضافه می کنید. در حقیقت بدنه HDD Caddy درست مانند درایو نوری شما و با فضایی برای قرار گرفتن هارد طراحی شده است تا به جای درایو نوری در لپ تاپ شما نصب شده و با اتصال به مادربرد، امکان نصب هارد دوم در لپ تاپ را فراهم کند. اما این تنها دلیل استفاده از HDD Caddy نیست. در ادامه به این مطلب می پردازیم.

افزایش هارد لپ تاپ با براکت های کدی

افزایش هارد لپ تاپ با براکت های کدی یا خرید لپ تاپ جدید؟

اگر از لپ تاپ ویندوز 10 استفاده می کنید، استفاده از هارد های سیلندری عاملی برای کندی سرعت لپ تاپ شما در ویندوز 10 است. در بسیاری مواقع کاربران  نیازی به افزایش توان CPU و کارت گرافیک ندارند و تنها با نصب هارد SSD می توانند سرعت و عملکرد لپ تاپ خود را تا حد زیادی بهبود ببخشند. اما مشکل اصلی با هارد های SSD حجم محدود و قیمت بالای آنها در ظرفیت های بالا است. به همین دلیل، بسیاری نیاز به استفاده همزمان هارد SSD و هارد قدیمی لپ تاپ خود را دارند. افزایش هارد لپ تاپ با براکت های کدی می تواند تا حدی نیاز شما را به خرید لپ تاپ جدیدتر برطرف سازد. در این روش عموما هارد SSD به عنوان هارد اصلی و هارد قبلی لپ تاپ به عنوان هارد دوم استفاده می شود. 

ابزار مورد نیاز برای افزایش هارد لپ تاپ با HDD Caddy 

برای افزایش هارد لپ تاپ با براکت های کدی، شما به براکت مدل لپ تاپ خود نیاز دارید. از آنجایی که ابعاد درایو نوری و درپوش آن در لپ تاپ های مختلف متفاوت است، می بایست براکتی منطبق با مدل لپ تاپ خود تهیه کنید. همچنین بهتر است پیش از خرید، مطمئن شوید که آیا درایو نوری شما از نوع Slim  است یا خیر؟ زیرا قطر درایو نوری Slim کمی کمتر از درایو نوری معمولی است. معمولا یک پیچ گوشتی کوچک و میله باریک برای خارج کردن سینی درایو نوری در جعبه براکت کدی وجود دارد، در غیر این صورت شما نیاز به پیچ گوشتی چهار سو در اندازه معمولی و یک گیره کاغذ یا سوزن سیم کارت خواهید داشت. این تمام موارد مورد نیاز شما برای نصب هارد دوم است. 

نصب هارد دوم در لپ تاپ یا برکت کدی در 9 مرحله

پس از خرید براکت کدی مناسب، برای افزایش هارد لپ تاپ با براکت های کدی مراحل زیر را دنبال کنید:

لپ تاپ را خاموش کنید. برای اطمینان باتری لپ تاپ را جدا کنید و مانند تصویر پیچ درایو نوری (DVD-ROM) را باز کنید. 

بر روی درب درایو نوری سوراخی کوچک برای خارج کردن سینی (باز شدن DVD-ROM) به صورت دستی است. با استفاده از سوزن سیم کارت موبایل یا گیره کاغذ سینی درایور نوری را خارج کنید.

افزایش هارد لپ تاپ با براکت های کدی

با احتیاط و فشار خارهای اتصال درپوش DVD-ROM را جدا کنید. این درپوش مجددا بر روی براکت کدی نصب خواهد شد.

افزایش هارد لپ تاپ با HDD Caddy

در ادامه مراحل افزایش هارد لپ تاپ با براکت های کدی، با احتیاط هارد را در براکت کدی قرار دهید. دقت کنید تا هارد به درستی به پورت داخلی برکت کدی متصل شود.

پیچ های براکت کدی را در دو طرف، برای محکم شدن هارد در براکت کدی سفت کنید (2 پیچ در هر طرف).

افزایش هارد لپ تاپ با HDD Caddy

در پشت درایو نوری (DVD-ROM)، یک پایه با پیچ به بدنه آن وصل شده است. پیچ ها را باز کنید و پایه را جدا کنید. با همان پیچ ها، پایه را در محلی مشابه در براکت کدی ببندید.

افزایش هارد لپ تاپ با براکت های کدی

درپوش درایو نوری را به براکت دی وصل کنید.

جایگزینی DVD-ROM با هارد در لپ تاپ

براکت کدی را در لپ تاپ قرار دهید. به شکل براکت دقت کنید. در صورتی که براکت به درستی وارد لپ تاپ شده باشد، نیاز به فشار زیادی نخواهید داشت.

افزایش هارد لپ تاپ با براکت های کدی

پیچ پشت لپ تاپ را ببندید و کامپیوتر را روشن کنید.

جایگزینی DVD-ROM با هارد در لپ تاپ