اشتراک گذاری

راهنمای نصب کارت شبکه در ویندوز ۷

کارت شبکه، کارت اینترنت یا کارت LAN (تنها برای یک نوع از کارت شبکه) عناوینی هستند که به یکی از پرکاربردترین اجزای کامپیوتر اطلاق می شوند. همانطور که از نام آن پیداست، نصب کارت شبکه در ویندوز ۷ به منظور اتصال کامپیوتر به شبکه های کامپیوتری و اینترنت اتفاق می افتد. شما می توانید این کارت را بصورت جداگانه خریداری کنید، هر چند که سالهاست مادربردهای کامپیوتر و لپ تاپ همراه با کارت شبکه به بازار ارائه می شوند و شما برای نصب کارت شبکه در ویندوز ۷ تنها به درایور نیاز خواهید داشت. البته نوع بی سیم کارت شبکه در لپ تاپ ها یافت می شود و در مورد کامپیوترهای دسکتاپ،  شما مجبور به تهیه کارت شبکه بی سیم به صورت جداگانه خواهید بود.  

نصب کارت شبکه در ویندوز ۷

کلیات نصب کارت شبکه در ویندوز ۷

به طور کلی برای نصب کارت شبکه در ویندوز ۷ به چند مورد کلی نیاز خواهید داشت. اگر قصد استفاده از کارت شبکه اینترنال را دارید ، به ابزار لازم برای باز کردن درب کیس (پیچ گوشتی)، درایور معتبر و بروز کارت شبکه و خود کارت شبکه نیاز خواهید داشت. اما اگر قصد نصب کارت شبکه USB را دارید، کار بسیار ساده تر خواهد بود. کارت شبکه و درایور تنها موارد مورد نیاز است. در صورتی که قصد استفاده از کارت شبکه آنبرد در مادربرد خود را دارید کار از این هم ساده تر می شود. کافیست به درایور کارت شبکه مادربرد خود دسترسی داشته باشید.

چگونه درایور کارت شبکه را برای نصب کارت شبکه در ویندوز ۷ پیدا کنم؟

درایور ها از چند راه در اختیار شما قرار می گیرند. یک راه برای نصب کارت شبکه در ویندوز ۷،  استفاده از درایور ارائه شده توسط خود تولید کننده کارت شبکه است. در کارت های شبکه اینترنال و USB، همراه با محصول، درایور نیز در قالب یک لوح فشرده CD یا DVD به شما ارائه شده است. احتمالاً برای کارت های شبکه USB در ویندوز 7 ، نیاز به نصب درایور خواهید داشت که در حافظه خود دانگل و یا در قالب لوح فشرده در جعبه دستگاه ارائه می شود. اما اگر درایور خود را گم کرده اید و یا به آن دسترسی ندارید، با کمی جستجو در اینترنت، خصوصاً در سایت رسمی تولید کننده به راحتی می توانید درایور مورد نظر خود را دانلود کنید.

دانلود درایور کارت شبکه

پیش از نصب کارت شبکه در ویندوز ۷،  چند نکته را در نظر بگیرید. مدل دقیق کارت شبکه خود را پیدا کنید. برای این کار به جعبه کارت شبکه مراجعه کنید. عموما مدل بر روی آن درج شده است. حال به سایت شرکت سازنده بروید و درایور رسمی آن را دانلود کنید. البته با جستجو در گوگل نیز می توانید درایور را پیدا و دانلود کنید. برای جستجوی درایور چنین عبارتی مفید خواهد بود: “دانلود درایور –نام تولید کننده و مدل کارت شبکه- برای – سیستم عامل (32 بیتی یا 64 بیتی)”. اگر از دانگل وای فای USB استفاده می کنید، به روشی که گفته شد درایور را دانلود و نصب کنید.  در حین دانلود به نسخه ویندوز 32 بیتی یا 64 بیتی دقت کنید.

استفاده از Driver Pack Solution

 راه حل دیگر نصب کارت شبکه در ویندوز ۷، استفاده از  مجموعه DriverPack Solution  برای نصب درایور است که به صورت اتوماتیک تمام سخت افزار را شناسایی و درایور آنها را نصب می کند. البته این روش بدون اشکال هم نیست. شما می توانید این مجموعه را دانلود و یا خریداری کنید. گفتنی است که حجم این مجموعه بالاست و در بیشتر مواقع خریداری آخرین نسخه آن به لحاظ زمانی بهتر است.

نصب درایور کارت شبکه آنبرد

نصب کارت شبکه در ویندوز ۷ بر روی مادربردی با کارت شبکه آنبرد کار آسانی است. همراه با مادربرد  یا لپ تاپ ، یک لوح فشرده (DVD) ارائه شده است که درایور و نرم افزارهای مدیریتی تمامی اجزای مادربرد در آن وجود دارد. یکی از ویژگی های این DVD امکان نصب آسان درایورهاست. شما می توانید در محیط Autorun که پس از قراردادن DVD در کامپیوتر بصورت خودکار اجرا می شود، فرایند نصب درایورها را براحتی انجام دهید.

بیشتر بخوانید: روش های اجرای برنامه های اندروید در لپ تاپ

نصب کارت شبکه در ویندوز ۷

انواع کارت شبکه برای نصب کارت شبکه در ویندوز ۷

مفهوم شبکه های کامپیوتری و تجهیزات این حوزه از فناوری اطلاعات، بسته به نوع، کاربری، محل قرار گیری، نوع ارتباط و بسیاری از فاکتورهای دیگر قابل دسته بندی است. اما در این مقاله، قصد ما بحث در رابطه با بخش محدودی از تجهیزات شبکه و مرتبط با نصب کارت شبکه در ویندوز ۷ است. به طور کلی، کاربران کامپیوترهای شخصی و دسکتاپ در محیط های کاری از چند نوع مشخص کارت شبکه استفاده می کنند.

  •     انواع کارت شبکه  بر اساس اتصال: کابلی (LAN یا Ethernet یا RJ45) ، بی سیم (Wi-Fi)
  •     انواع کارت شبکه  بر اساس اسلات:  انواع PCI، USB

پس اگر قصد اتصال با کابل شبکه را دارید می توانید  از کارت شبکه کابلی اینترنال (PCI) یا USB استفاده کنید. و اگر قصد اتصال بی سیم را دارید می توانید از کارت شبکه بیسیم اینترنال (PCI) و یا دانگل USB وای فای استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: آموزش بک آپ گیری از لپ تاپ

کارت شبکه Ethernet  برای نصب کارت شبکه در ویندوز ۷ بر روی اسلات PCI

برای نصب کارت شبکه در ویندوز ۷ از نوع Ethernet  بر روی اسلات PCI، کامپیوتر را خاموش کنید و کابل برق را جدا کنید. درب کیس را باز کنید. پوشش شکاف PCI را جدا کنید. با احتیاط کارت را در اسلات PCI قرار دهید و در هر دو طرف فشار دهید تا در جای خود قرار بگیرد. با پیچ کارت را به بدن کیس محکم کنید. کیس را ببندید و کامپیوتر را روشن کنید. و در نهایت درایور مخصوص را نصب کنید .

کارت شبکه Ethernet برای نصب از طریق USB

برای نصب کارت شبکه در ویندوز ۷ از نوع Ethernet  و USB، کامپیوتر را روشن کنید. بعد از بالا آمدن کامل ویندوز، کارت شبکه USB را وصل کنید. این احتمال وجود دارد که ویندوز به صورت اتوماتیک درایور لازم را نصب کند که کار شما را بسیار آسان خواهد کرد. در غیر این صورت درایور مخصوص را نصب کنید.  

نصب شبکه وایرلس با کارت شبکه Wifi در اسلات PCI

برای نصب کارت شبکه در ویندوز ۷ از نوع Wireless روی اسلات PCI و ایجاد شبکه وایرلس، کامپیوتر را خاموش کنید و کابل برق را جدا کنید. درب کیس را باز کنید. پوشش درگاه PCI را جدا کنید. اگر آنتن به کارت متصل است، با احتیاط آنتن را از شکاف کیس خارج کنید و کارت را در اسلات PCI قرار دهید و در هر دو طرف فشار دهید تا در جای خود قرار بگیرد. در غیر این صورت ابتدا کارت را نصب کنید و آنتن را که بصورت پیچی طراحی شده به کارت وصل کنید. حالا باید درایور را به روشی که گفته شده نصب کنید.

دانگل USB کارت شبکه  Wifi

برای نصب کارت شبکه در ویندوز ۷ از نوع دانگل وای-فای کار راحتی پیش رو دارید. کامپیوتر را روشن کنید. بعد از بالا آمدن کامل ویندوز، کارت شبکه USB را وصل کنید. این احتمال وجود دارد که ویندوز به صورت اتوماتیک درایور لازم را نصب کند. در غیر این صورت درایور مخصوص را نصب کنید.