اشتراک گذاری

چگونه مشخصات لپ تاپ را بفهمیم؟

اگر بخواهید برنامه جدیدی در لپ تاپ خود نصب کنید و یا برنامه های قبلی را بروز رسانی نمایید، باید اطلاعات دقیقی در مورد مشخصات سیستم خود داشته باشید. نسخه ویندوز، معماری cpu، ظرفیت رم و … در انتخاب نوع برنامه ها و روند نصب آنها تاثیرگذار هستند. خوشبختانه در ویندوز، می توانید از طریق روش هایی بسیار ساده و سریع، مشخصات لپ تاپ خود را ببینید. با اجرای هریک از روش هایی که در ادامه معرفی می کنیم، ضمن دیدن مشخصات لپ تاپ ، از مشخصات فنی قطعات به کار رفته در آن، نسخه بایوس و … نیز مطلع می شوید. در صورت نیاز به دریافت راهنمایی بیشتر، تیم تعمیرات لپ تاپ نمایندگی اچ پی در مرکز سخت افزار ایران، همراه شما هستند.

دیدن مشخصات لپ تاپ

اهمیت دیدن مشخصات لپ تاپ

برای نصب سیستم عامل و نرم افزارها و بازی های مختلف، باید مشخصات نرم افزاری و سخت افزاری لپ تاپ را بشناسید. اما این مسئله، از جنبه های دیگر هم اهمیت دارد. اگر بخواهید یک باتری جدید برای لپ تاپ تان بخرید، باید از مشخصات آن اطلاع داشته باشید.

دیدن مشخصات لپ تاپ، برای نصب و پیکربندی درایورها هم ضروری است. برای رفع خطا و اشکالات سیستمی هم باید مدل لپ تاپ و برخی ویژگی های آن را به خوبی بشناسید. همچنین در صورت فروش لپ تاپ، باید بدانید که دقیقا چه مشخصات نرم افزاری و سخت افزاری دارد.

روش های  فهمیدن مشخصات لپ تاپ

1. دیدن مشخصات سیستم از طریق مای کامپیوتر

ساده ترین کار برای دیدن مشخصات لپ تاپ، استفاده از my computer است. البته این آیکون در ویندوز 10 با عنوان This PC مشخص شده است. روی این آیکون کلیک کرده راست کرده و گزینه Properties را انتخاب نمایید. صفحه ای باز می شود که مقدار رم، سی پی یو و… در آن نمایش داده شده اند. اگر نیاز به دیدن مشخصات بیشتری دارید، روش های بعدی را اجرا کنید.

2. مشاهده مشخصات لپ تاپ با  System information

برای دیدن مشخصات لپ تاپ، می توانید از System information استفاده کنید. این قابلیت، اطلاعات بیشتری از سیستم را در اختیار شما قرار می دهد. منوی استارت را باز کرده و کلمه System information را در بخش جستجو تایپ کنید. پس از سرچ، صفحه جدیدی باز می شود که مشخصات بسیاری از جمله قطعات مادربرد، در آن نوشته شده است.

3. مشاهده مشخصات لپ تاپ از طریق  Cmd

یک روش دیگر برای اطلاع از مشخصات لپ تاپ، استفاده از command prompt یا Cmd است. با این برنامه می توانید دستورهای مختلف را در محیط ویندوز وارد کنید. نحوه کار کردن با سی ام دی برای دیدن مشخصات لپ تاپ اچ پی و دیگر برندها به این شکل است که باید اول برنامه cmd را باز کنید. در گام بعدی، باید دستور Systeminfo را در آن تایپ کنید. به این ترتیب، فهرست کاملی از مشخصات لپ تاپ شما نمایش داده می شود و تمامی جزئیات را مشاهده می کنید.

4. نمایش مشخصات لپ تاپ با نرم افزار

علاوه بر روش هایی که در بخش های قبلی آموزش دادیم، راهکارهای دیگری هم برای دیدن مشخصات لپ تاپ وجود دارد. نرم افزارهایی به صورت ویژه برای این منظور طراحی شده اند و می توانید از آنها کمک بگیرید. در زیر، چند مورد از بهترین اپلیکیشن ها برای نمایش مشخصات لپ تاپ را معرفی می کنیم:

  • برنامه CPU-Z

اپ CPU-Z  یکی از نرم افزارهایی است که مشخصات کامل سیستم های کامپیوتری را نمایش می دهد. در این برنامه، اطلاعاتی مثل مشخصات کامل مادربرد، مدل کارت گرافیک و سرعت و عملکرد آن در سیستم، مشخصات کامل رم لپ تاپ و … را مشاهده می کنید. CPU-Z  روی تمامی نسخه های ویندوز قابل اجراست و محیط کاربری و سرعت مناسبی هم دارد.

  • نرم افزار HWiNFO

دیگر نرم افزار کاربردی برای دیدن مشخصات لپ تاپ، HWiNFO است. مزیت این اپ این است که مشخصات سخت افزاری کامل تری را در اختیار شما قرار می دهد.

  • اپلیکیشن System Information Viewer

System Information Viewer هم نرم افزار دیگری است که برای دیدن مشخصات لپ تاپ طراحی شده است. این اپلیکیشن هم  مشخصات کامپیوتر و لپ تاپ را به صورت کامل نمایش می دهد. حتی با کمک این اپ، می توانید آدرس Mac را نیز تغییر دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید