اگر از کاربران تبلت بپرسید که بروز چه مشکلی در این دستگاه بیشتر از همه چیز آنها را آزار میدهد، مطمئناً پاسخ اکثر آنها هنگ کردن تبلت است. اکثر اوقات این مشکلات نرمافزاری هستند که موجب هنگ کردن این دستگاه میشوند اما گاهیاوقات هم پای یکسری اختلالات و مشکلات سختافزاری وسط است. اگر شما هم از تبلت اچ پی استفاده میکنید و با چنین مشکلی در این دستگاه مواجه شدهاید و میخواهید دلیل اصلی آن را بدانید به شما پیشنهاد میکنیم که ادامه این مطلب را از دست ندهید. چراکه قرار است شما را با اصلیترین دلایلی که موجب هنگ کردن و کند شدن سرعت تبلت میشوند، آشنا کنیم.
علت هنگ کردن تبلت اچ پی + راهکارهای رفع مشکل هنگ کردن تبلت
همانطور که اشاره کردیم هنگ کردن تبلت اچ پی میتواند دلایل متعددی داشته باشد از مشکلات جزئی نرمافزاری گرفته تا مشکلات سختافزاری جدی که قرار است در ادامه به بررسی هر کدام از آنها بپردازیم. اما قبل از اینکه بخواهید روشهایی که در ادامه برای حل این مشکل به شما آموزش دادهایم را بر روی تبلت اچ پی تست کنید، بهتر است این دستگاه را یک بار ریستارت کنید. شاید با ریستارت کردن تبلت، مشکل هنگ بودن این دستگاه خیلی سریع برطرف شود. اما اگر با ریستارت کردن تبلت نتوانستید از شر این مشکل خلاص شوید، به سراغ روشهای بعدی بروید.
برای کسب اطلاعات بیشتر بخوانید: دلایل شارژ نشدن تبلت اچ پی
ویروسی شدن تبلت؛ تبلت خود را ویروسکشی کنید
اگر به تازگی نرمافزاری را از وب سایت نامعتبری دانلود کردهاید یا اینکه تبلت خود را به یک دستگاه ویروسی متصل کردهاید، احتمال دارد که دلیل اصلی هنگ کردن تبلت شما، ویروسی شدن آن باشد. از اینرو به شما پیشنهاد میکنیم که تبلت اچ پی را با یک آنتیویروس اورجینال ویروسکشی کنید. شاید با این کار بتوانید برای همیشه با هنگ کردن این دستگاه خداحافظی کنید.
اجرای چندین اپلیکیشن به صورت همزمان؛ اپلیکیشنهای بلااستفاده را ببندید
عامل دیگری که موجب هنگ کردن تبلت اچ پی میشود، اجرای چندین اپلیکیشن به صورت همزمان بر روی این دستگاه است. پس بهتر است هنگام استفاده از این دستگاه، اپلیکیشنهای بلااستفاده را ببندید و تنها اپلیکیشنی که به آن نیاز دارید را بر روی آن باز نگه دارید. درواقع هر چقدر پردازنده یا CPU تبلت که کار پردازش تمامی برنامهها در این دستگاه را برعهده دارد مشغولتر باشد، سرعت پردازش برنامههای در حال اجرا نیز کمتر و کمتر میشود و درنتیجه تبلت هنگ میکند. چون پردازنده مجبور است بار پردازشی خود را بین برنامههای در حال اجرا تقسیم کند.
پیشنهاد سایت: دلایل ویروسی شدن لپ تاپ اچ پی
پر شدن حافظه داخلی تبلت؛ دادههای حافظه داخلی تبلت را به رم آن انتقال دهید
پر بودن حافظه داخلی تبلت نیز در هنگ کردن این دستگاه نقش بسزایی دارد. بنابراین بهتر است دادهها و اطلاعاتی که بر روی این دستگاه ذخیره کردهاید را به رم آن انتقال دهید. اینگونه حافظه داخلی تبلت برای ذخیره دیتاهای جدید ظرفیت دارد و موجب هنگ کردن تبلت نمیشود.
نصب نرمافزارها یا بازیهای سنگین بر روی تبلت؛ از شر نرمافزارها و بازیهای سنگین خلاص شوید
یکی از مهمترین مسائلی که باید هنگام خرید تبلت، توجه ویژهای به آن داشته باشید، انتظار شما از این دستگاه است. آیا قرار است نرمافزارها و بازیهای سنگینی را بر روی آن نصب کنید؟ یا قرار است به عنوان یک کاربر معمولی تنها با استفاده از آن وبگردی کنید و قرار نیست کار خاصی با آن انجام دهید؟ در حالت اول باید تبلتی با مشخصات سختافزاری قوی خریداری کنید اما در حالت دوم نیازی به خریدن تبلتی با مشخصات سختافزاری خیلی عالی نیست. اگر تبلت شما از نظر کانفیگ سختافزاری جزء تبلتهای میانرده بازار است نباید توقع آنچنانی از آن داشته باشید و نرمافزارها و بازیهای سنگینی را بر روی آن نصب کنید. چون در این صورت دائماً هنگ میکند. درواقع بازیها و نرمافزارهایی که بر روی تبلت خود نصب میکنید باید با کانفیگ سختافزاری تبت شما سازگار باشند.
خراب شدن هارد؛ عیبیابی تبلت را به نمایندگی اچ پی بسپارید
اگر بعد از وارد شدن ضربه به تبلت شاهد هنگ کردن و ریستارت شدن دائمی این دستگاه بودید، احتمال دارد که هارد تبلت آسیب دیده باشد. چراکه هارد از اجزاء مکانیکی تشکیل شده است که نسبت به ضربه حساسیت بسیار بالایی دارد. از طرفی هارد نسبت به رطوبت و نوسان برق نیز آسیبپذیر است. اگر هر یک از این عوامل موجب هنگ کردن دائمی تبلت شما شدهاند بهتر است بدون هیچ گونه دستکاری، تبلت اچ پی را جهت عیبیابی تخصصی به نمایندگی تعمیرات تبلت اچ پی بسپارید.