اشتراک گذاری

آموزش رفع ارور Troubleshoot در ویندوز 10 و 8 و 7

ارور Troubleshoot در ویندوز، جزو خطاهای رایج در این دستگاه است که به ویژه در حین انجام کارهای مربوط به عیب یابی سیستم نمایش داده می شود. این خطا معمولا مانع از انجام کارهای سیستمی می شود و به همین دلیل باید هرچه زودتر آن را برطرف کرد.

در ادامه این مطلب، انواع مدل های نمایش خطای Troubleshoot را بررسی کرده و راهکارهای برطرف کردن آن را نیز به شما آموزش می دهیم. اگر با ارور Troubleshoot در ویندوز مواجه شده و نتوانستید آن را برطرف کنید، با نمایندگی اچ پی در مرکز سخت افزار ایران تماس بگیرید؛ کارشناسان ما به شما مشاوره رایگان می دهند تا مشکل را حل کنید.

آموزش رفع ارور Troubleshoot در ویندوز 10 و 8 و 7

انواع ارور Troubleshoot در ویندوز

همانطور که در بخش های قبل اشاره کردیم، خطای Troubleshoot به شکل های مختلفی نمایش داده می شود. کارشناسان تعمیر لپ تاپ اچ پی با توجه به کدهای نمایش داده شده، روش رفع ارور را انتخاب و اجرا می کنند. هنگام نمایش ارور Troubleshoot در ویندوز، ممکن است یکی از کدهای ۰x80070002، ۰x8e5e0247، ۰x80300113، ۰x803c010b و … را مشاهده کنید. خوشبختانه روش های مختلفی برای از بین بردن این خطا وجود دارد که در ادامه، همه آنها را به شما آموزش می دهیم. روش هایی که معرفی می شوند، در نسخه های مختلف ویندوز از جمله 7، 8 و 10 قابل اجرا هستند.

روش های رفع خطای Troubleshoot ویندوز

رفع خطای Troubleshoot با Service Manager

یکی از اقداماتی که می توانید برای از بین بردن ارور Troubleshoot در ویندوز انجام دهید، استفاده از سرویس منیجر است. بدین منظور عبارت services.msc را در کادر جستجو یا منوی استارت وارد کرده و Enter را بزنید تا پنجره Services Manager باز شود. در گام بعدی باید روی Cryptographic Services دو بار کلیک کنید. قسمت  Startup type  آن را به Automatic تغییر داده و سپس Start را بزنید. در نهایت روی Apply و OK کلیک کرده و سیستم را ریستارت کنید.

رفع خطای Troubleshoot با Service Manager
رفع خطای Troubleshoot با Service Manager
رفع خطای Troubleshoot با Service Manager

حل مشکل Troubleshooting ویندوز با غیرفعال کردن User Account Control

برای رفع ارور Troubleshoot در ویندوز می توانید از User Account Control کمک بگیرید. کلیدهای WIN+S را بگیرید و عبارت UAC را تایپ کنید. سپس روی Change User Account Control settings کلیک کرده و اسلایدر را تا آخر و تا Never notify  پایین ببرید. در ادامه OK را بزنید و مجددا عملیات مورد نظرتان را انجام دهید. اگر باز هم ارور Troubleshooting را مشاهده کردید، روش های بعدی را امتحان کنید.

حل مشکل Troubleshooting ویندوز با غیرفعال کردن User Account Control

برطرف کردن خطای Troubleshoot با تغییر Group Policy

با تغییر دادن Group Policy هم می توانید ارور Troubleshoot در ویندوز را از بین ببرید. کاری که باید انجام دهید این است که کلیدهای WIN+R را بگیرید و در کادری که باز می شود، عبارت gpedit.msc را وارد کنید. سپس Enter و OK را بزنید تا پنجره Group Policy Editor باز شود. در این پنجره، از سمت چپ به Computer ConfigurationAdministrative TemplatesSystemTroubleshooting and DiagnosticsScripted Diagnostics  بروید. هرسه گزینه ای که در این بخش نمایش داده می شوند، باید Enabled  یا Not configured باشند. برای تغییر دادن حالت هریک از این گزینه ها کافی است دوبار روی آنها کلیک کنید.

برطرف کردن خطای Troubleshoot با تغییر Group Policy
برطرف کردن خطای Troubleshoot با تغییر Group Policy

رفع ارور Troubleshoot ویندوز ۱۰ با  SFC scan

اگر ارور Troubleshoot را در ویندوز 10 مشاهده می کنید، می توانید از SFC scan  برای برطرف کردن آن استفاده کنید. کلیدهای WIN+X را بگیرید و از بین گزینه هایی که نمایش داده می شوند،  Command Prompt (Admin) را انتخاب کنید.  ممکن است چنین گزینه ای وجود نداشته باشد؛ در این صورت PowerShell (Admin)  را انتخاب کنید. بعد از باز شدنCommand Prompt ، sfc /scannow  را وارد کرده و Enter را بزنید.

سپس صبر کنید تا فرایند اسکن (حدود 15 دقیقه) به پایان برسد. اگر مشکل همچنان ادامه دارد یا نمی‌توانید این مورد را انجام دهید، از DISM scan استفاده کنید. پس از باز کردن Command Prompt، عبارت DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth  را وارد کنید و Enter را بزنید.

رفع ارور Troubleshoot ویندوز ۱۰ با SFC scan

تغییر  Registry برای رفع خطای Troubleshoot

روش دیگر برای حل ارور Troubleshoot در ویندوز، تغییر دادن رجیستری است. برای این کار باید کلیدهای  WIN+R را هم زمان فشار دهید و پس از وارد کردن عبارت regedit، اینتر کنید و OK را بزنید. از سمت چپ، به بخش HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionWinTrustTrust ProvidersSoftware  Publishing بروید.

در ادامه باید از سمت راست روی State دو بار کلیک کنید. سپس Value data را به ۲۳c00 تغییر دهید و OK را بزنید. برای بازگشت دادن Registry به سربرگ File رفته و Export را انتخاب کنید. Export range را به All تغییر دهید و پس از انتخاب محل ذخیره سازی، Save را بزنید.

تغییر  Registry برای رفع خطای Troubleshoot